tiistai 7. marraskuuta 2017

Kummut, kumpareet ja salaiset solat

”Mutta kokemuksen tuomalla varmuudella voin vakuuttaa, että kautta miespolvien naisten kepeästi keinahtelevat hameet ovat herättäneet vastakkaisen sukupuolen kiinnostusta enemmän kuin housut, joista näkyy kaikki”, kirjoitti Pirkko Arstila ET-lehden kolumnissaan. Olen ehdottomasti samaa mieltä.

Täytyy ikäväkseni tunnustaa, että olen käyttänyt, paljon, niin tiukkoja housujaa, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja sola, jota en kyllä edes voi kutsua salaiseksi.

Ruumiinrakenteeni on suomalais-ugrilainen. Lyhyet jalat, jep, pullea takamus, todellakin, runsas povi, no suorastaan pursuileva! Jos paino-ongelma tarkoittaa sitä, että Pirkolla olisi ongelma painoni kanssa, niin varmasti olisi paino-ongelmakin.

Olen valitettavasti varmaan jo ylittänyt heilimöinti-ikäni, voinen siis turvallisesti julistaa maailmalle, että en välitä – ottakaa tai jättäkää! Voin tunnustaa, että ihailen muhkeita pakaroitani käsipeilin lisäksi myös makuuhuoneen peilistä, vessan peilistä, eteisen peilistä, baarin peilistä, sovituskopin peilistä, kavereiden peileistä ja näyteikkunoista.


Silorasvainen, raskas vartalomallini ei sen sijaan vaadi yhtään mitään. Ei värejä, ei mustaa eikä edes uuman juhlistusta. Se on olemassa tällaisena ja näin, eikä sen tehtävä ole miellyttää yhtään ketään, ei edes kaupassa. En toivo kenenkään, en edes Pirkon, riisuvan ja pukevan minua kassajonossa. Käytän myös välillä sopivan lyhyitä hameita, vaikka sääreni ovat arvattavasti tukevat. Nilkat saattavat upota maihareihini, valitettavasti. Tiedän, että ne ovat se ainut paikka, joka saisi näkyä. Luojan kiitos niskahiukseni ovat siilipituiset: niskan herkän kuopan paljastaminen on helppoa. Silmiltäni olen vampyyri tropiikin pehmeässä yössä. Tai sitten en. Meikkaan, jos jaksan.

Kaipaisinko minäkin sähäkkyyttä? Iloa ja flirttiä? En ole edes yrittänyt näyttää hoikemmalta kuin olenkaan.

Pirkko, ehdotuksesi ei ole KARMEA. Se ei ole syvältä junttilan syövereistä eikä tässä ole kyse siitä, mihin kyseinen neito haluaisi pyllyverkkarinsa vaihtaa. Sinä todellakin puhut akrabadakraa seinille, sillä näin vuonna 2017 yhdenkään naisen ei enää tarvitse olla jatkuva silmänilo miehille eikä Pirkolle. Helmojen hulmuamisen taian ja vihjailevan kahinana sijaan me tiedämme tasa-arvosta, feminismistä ja seksipositiivisuudesta. Me tiedämme, että ei ole ok olettaa toisen sukupuolta tai suuntautumista. Me tiedämme, että ihan jokainen kumpu, kumpare ja salainen sola on paras ja ihana, ja joka pyllyllä on faninsa. Mikä tärkeintä, meitä ei nappaa pohtia joka hetki sitä, mikä herättää eniten vastakkaisen sukupuolen kiinnostusta. Meillä on tässä vähän muutakin.

Joten ei, ei me tulla muuttumisleikkiin. Kiitti kuitenkin!


Kuvat Laura Salonen

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä. Arvaa muuten hävettääkö käyttää kellohameita tuon Arstilan kolumnin jälkeen... vaikka heilimöinti-ikä onkin jo kaukana historiassa.

    VastaaPoista

Katso myös tämä:

Häpeä

Häpeä istuu pääni päällä ja nauraa. Se nauraa sitä, että sain tänään neljäsataa viisikymmentä euroa, joista käytin neljäsataa heti myöhässä ...