torstai 31. toukokuuta 2018

Peruskeinoja menestyä Tinderissä (ja elämässä)


Olen viime aikoina nähnyt hämmentävän paljon miesoletettujen valitusta siitä, että Tinderissä ei natsaa. Sen sijaan, että itkisi nirsojen naisten perään, olisi ehkä hedelmällisempää tsekata, että oma profiili on kuosissa. Omaan saamiseensa on nimittäin ihan tosi mahdollista vaikuttaa.



Tässä siihen muutamia keinoja:

-       Laita kuva. Mieluiten kuva, joka ei ole rakeinen, suttuinen tai epäselvä. Älä laita kahta kertaa samaa kuvaa. Paras on jonkun toisen ottama kuva, mutta jos sellaista ei kerta kaikkiaan ole, katso vaikka Instasta, että millaisia selfiet noin yleensä ovat. Niitä ei oteta alhaalta päin jurottavalla ilmeellä. Turha itkeä, jos kukaan ei edes tiedä, miltä näytät. Tinder on valitettavasti kuviin perustuva sovellus.
-       Kuvat kertovat harrastuksistasi yllättävän paljon. Älä ota kuvaa salilla, autossa tai ryyppäämässä, ellei sinulla ole näihin niin läheistä suhdetta, että haluat naisen sen heti tietävän.
-       Älä laita kuvaa, jossa halailet vanhan (saati nykyisen) tyttöystäväsi kanssa. Vaikka sitten mieluummin se suttuinen selfie, jos mitään muita kuvia ei ole olemassa.
-       Laita joku teksti. Mieluiten vähän pidempi kuin ”178/TKU”. Tekstillä pystyy paikkaamaan huonoja kuvia aika paljon.
-       Älä laita tekstiin, että pidät syvällisistä keskusteluista. Kaikki pitävät niistä, saat vain itsesi kuulostamaan siltä, että et varmasti ole silitysrautaa syvällisempi. Plus näin sanoo ehkä noin kolmasosa käyttäjistä, et erotu.
-       Noin puolet Tinder-miehistä kertoo olevansa sarkastisen huumorin ystävä. Sehän siis tarkoittaa, että olet ilkeä. Mieti, että tarkoitatko näin kertomalla kuitenkin verbaalista nokkeluutta, mustaa huumoria tai puujalkavitsejä. Tämä sarkasmin suosio jaksaa aina yllättää minut.
-       Hyvässä tekstissä kerrot tiiviisti, mistä pidät, mitä harrastat, millainen olet ja mahdollisesti, mitä etsit. ”Olen autoista ja moottoriurheilusta pitävä kesämoottiripyöräilijä, joka etsii toista kaltaistaan kiertämään kesäistä Suomea”. ”Sisustus, opiskelu ja lukeminen täyttävät päiväni, pidän koirista ja ravintoloissa käymisestä. En juuri nyt etsi mitään vakavaa.” Esim.
-    Ei ehkä kannata kirjoittaa englanniksi, jos et osaa englantia.
-       Jos tyyppi kiinnostaa, aloita keskustelu. Jos hän ei koskaan vastaa, elämässä on ehkä jotain suurempaa meneillään juuri nyt. Kaikki eivät päivystä Tinderissä 24/7. Älä raivostu siitä, kyllä miehetkin jättää vastaamatta. Se ei sitten ollut se oikea.
-       Aloitus voi olla persoonallinen tai vain pelkkä ”Moi”. Kaikkein kauheimpia aloituksia ovat: ”Mitä kaunis nainen?”, ”Kaipaisiko kaunis nainen vähän rentoutusta?” tai ”Olet niin kaunis, että alkoi heti seisoa”. Vältäpä näitä.
-       Pyydä reippaasti ulos, jos haluat nähdä jonkun. Jos toinen ei halua, se on ihan ok. Itse sanon melkein aina kyllä, ja jos sen sano, se johtuu kiireestä.



Ja sitten, kun päätät tavata jonkun:

-       Panosta ulkonäköösi. Se nainen siinä pöydän toisessa päässä nimittäin varmasti panostaa. Ei tarvitse meikata, mutta tsekkaa ainakin nämä:
o   Vaatteet ovat puhtaat ja siistit.
o   Hiukset on harjattu.
o   Naamakarvoitus ei ole ihan kauhea.
o   Et haise hieltä etkä liikaa hajusteilta. Partavesi ei sitten todellakaan korvaa suihkua.
o   Ainakin tällä säällä kynnet on leikattu (ihan tosi). Sekä varpaista että sormista.
-       Sitten vain keskustelemaan. On ok, jos jännittää. Älä koita tehdä vaikutusta omilla saavutuksillasi. Ihmiset muistavat huomattavasti positiivisemmin ne, jotka kyselevät ja ovat aidosti kiinnostuneita toisesta.
-       Älä taas sitten suutu, jos heti ei lohkea. Joskus ei ole kipinää, joskus joku haluaa nähdä useamman kerran, joskus ei vaan ole oikea hetki. Usko pois, kyllä se hetki vielä joskus tulee.

Näillä neuvoilla, onnea kesään ja ihania hetkiä Tinderin parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso myös tämä:

Häpeä

Häpeä istuu pääni päällä ja nauraa. Se nauraa sitä, että sain tänään neljäsataa viisikymmentä euroa, joista käytin neljäsataa heti myöhässä ...