maanantai 23. lokakuuta 2017

3 + 1 iskuvinkkiä


Parhaimmillaan sinkun elämän paras asia ovat yhden yön jutut. Olen kehittynyt viime aikoina aika hyväksi iskemään itselleni seuraa mukaan, joten päätin jakaa yksinkertaiset ohjeeni siihen, kuinka hurmata kiinnostava tyyppi baarissa:

1.     Anna seksille mahdollisuus. Kun joku lähestyy, jää juttelemaan. Aika usein seksi jää saamatta, kun silkasta tottumuksesta pelästyy ja pakenee jonkun lähestyessä. Ensi kerralla anna ihmiselle mahdollisuus. Puhu, kysele ja ole kiinnostunut. Mitä enemmän kyselet toisesta ja mitä vähemmän puhut itsestäsi, sitä viehättävämmältä vaikutat. Tarjoa juotavaa, ota vastaan tarjottu. Katso silmiin. Muista, että on ihan okei, jos jompaakumpaa ei sittenkään kiinnosta.
2.     Kosketa. Tämä on vähän riskialtis neuvo, joten ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ koske sukuelimiin, rintoihin tai perseeseen. Se on kourimista. Usein turvallisimmat ja luontevimmat paikat jutellessa koskettaa ovat olkapäät, käsivarret tai selkä. Kosketa miellyttävästi, äläkä liian pitkään. Älä pidä kiinni toisesta. Älä hiplaa. Tarkoitus ei ole ahdistella, vaan rentouttaa. Jos et ole varma, voiko toista koskea, jätä mieluummin koskematta, mutta meluisassa baarissa usein joka tapauksessa täytyy olla niin lähekkäin, että ohimennen käsivarteen koskeminen tai olkapäähän osuminen ei ole tavatonta. Jos toinen pakenee kevyttäkin kosketusta puolentoista metrin päähän tai menee vessaan eikä koskaan palaa, hän ei varmaankaan ollut kiinnostunut. Älä lähde perään, älä jankkaa äläkä vonkaa. Anna mennä. Jos toinen sen sijaan on kiinnostunut, hän ei ahdistu kosketuksestasi, vaan lähentyy entisestään.


3.     Tee asiasi selväksi. Olet löytänyt ihmisen, joka kiinnostaa ja olet aika varma, että hänkin on kiinnostunut? Hyvä. Jos haluaa seksiä, on paras jollain tavalla tämä halunsa ilmaista. Aika harvoin käy niin, että jokin maaginen ymmärrys leviää molempien päälle ja sitten kaadutaan samaan sänkyyn. Ei, jos jotain haluaa, täytyy sitä myös pyytää. Koska ”lähetäänks nussii?” voi olla hankalahko kysymys sanoa ääneen (toki joskus sekin toimii), voi asiansa ilmaista toisin. Oma vakiokeinoni on katsoa syvälle silmiin ja puristaa hellästi sisäreidestä. Joka ikinen kerta saan hetken päästä eleelleni vastauksen ja sitten voidaankin miettiä, että mennäänkö teille, meille vai invavessaan!
4.     Muista turvaseksi.


Iloista panemista!


5 kommenttia:

  1. Heteromiehen näkökulmasta asia ei ole näin helppoa, koska on iso riski, että kaikenlainen lähestyminen ja kommunikaatio tulkitaan häirinnäksi. Naisille vaan pukkaa niin paljon kaikkea säätäjää, ettei hyvätapaisena miehenä ole mahdollista ns. puhua mukavia tai tehdä tuttavuutta. Ei ole mitään keinoa tietää, haluaako nainen miesseuraa kommunikoimatta naisen kanssa, ja silloin on jo rikottu hänen rauhaansa. Pitää vaan olla erillään tai tuttujen seurassa, jos sinne on kutsuttu. Ja se on vasta kohta 1, kohdasta 2-4 puhumattakaan.

    Onneksi nykyään on netin seuranhakusovelluksia, joissa kommunikaation voi olettaa suostumukselliseksi, niin ei tarvitse välttämättä olla yksin ihan joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tavallaan samaa mieltä, ja siksi pidän aina aika tärkeänä, että varsinkin koskemisen kanssa teen itse aloitteen. Elämme sillä tavalla oudossa maailmassa, että naisilla on huomattavasti enemmän vapauksia siinä suhteessa.

      Poista
  2. Kiitos ihan yleisesti tästä blogista, että oot kirjoittanu tänne näinkin usein <3 Hyvää settiä!

    VastaaPoista
  3. Koen jotenkin ahdistavaksi ajatuksen siitä, että mikä kaikki voidaan kokea ahdisteluksi. #metoo-kampanja on minusta hyvä ja tuo esille, kuinka yleistä seksuaalinen ahdistelu on. Tämä on tärkeää.
    Mietin, että usein olen kokenut jotkin toiselle ihmiselle mahdollisesti ahdistusta tuottavat tilanteet neutraaleina tai jopa seksikkäinä. Esimerkiksi mainitsemasi sisäreidestä tarttuminen saattaa luoda toiselle hyvinkin tukalan tilanteen, jos ele on epätoivottu. Kommentoin, koska mietin usein, "onko tämä sopivaa". Tavallaan mietin asiaa myös minua lähestyvän miehen nk:sta. Olen siis hetero nainen. Hän ei välttämättä halua ahdistella minua ja voi olla, että on tapahtunut jokin väärinymmärrys. Tuntuu, että ajatukseni ovat "vääriä".

    VastaaPoista

Katso myös tämä:

Häpeä

Häpeä istuu pääni päällä ja nauraa. Se nauraa sitä, että sain tänään neljäsataa viisikymmentä euroa, joista käytin neljäsataa heti myöhässä ...